loading
  • A brüsszeli gálán Michael Lohscheller és Xavier Duchemin vette át a díjat
  • Simán győzött a csúcstechnikájú, kimagaslóan komfortos és flexibilis új Combo

AUTOBEST-gála: A győztes Opel Combo Life a „ legjobb autóvétel Európában / 2019“Rüsselsheim/Brüssel. Harmincegy európai országból ugyanennyi szakújságíró választott – és hozta ki az AUTOBEST 2019 győztesének az Opel Combo Life-ot. Az új autó hivatalosan a brüsszeli díjátadón kapta meg az „Európa legjobb autóvétele 2019“ címmel járó kitüntetést. A zsűri megítélése szerint egyetlen vetélytárs sem ad ennyit az áráért, tehát maximálisan jó vétel a Combo Life. Az Opel főnöke, Michael Lohscheller és Xavier Duchemin marketing- és értékesítési vezető utazott Belgiumba, hogy részt vegyen az Autobest gálaestjén.

„Új Opel Combo Life egyaránt meggyőzte a vásárlókat és a szakújságírókat“ – hangsúlyozta büszkén Michael Lohscheller a tegnap esti díjátadón. „A kategóriában egyedülálló flexibilitást, komfortot és innovatív technikát sűrítettünk bele a Combo Life-ba, amely kulcsszerepet játszik az idén és a következő években folytatódó termékoffenzívánkban. Az ’Európa legjobb autóvétele’ díj igazolja erőfeszítéseinket.“

„Az autóvásárló, aki a legjobb vételt keresi, sokféle kihívásnak megfelelő járműre vágyik. A kocsinak mindig, mindenre meg kell felelnie – a mindennapi munkában, a családnál éppúgy, mint sokféleképpen használható szabadidő-járműként. Az AUTOBEST-díj világosan megmutatja, hogy az új Combo Life bárki ideális társa lehet“ - mondta Xavier Duchemin.

Az Opel Combo Life innovatív műszaki arzenáljából nem hiányzik az adaptív sebességszabályozó, a fáradtságfelismerő, a 180 fokos tolatókamera, a vetített kijelzés és a Flank Guard manőverezési oldalvédelem. Az autó ráadásul egyesíti magában egy személyautó menetkényelmét és dinamikáját a magas tetejű áruszállítók rugalmasságával. A zsűri ítéletében szerepet játszott a csekély fenntartási költség, a jó alkatrész-ellátás és a kereskedések szervizajánlata is. A Combo ötödik nemzedéke összességében maradéktalanul kivívta a szakemberek elismerését (bővebben: autobest.org).

Ezzel a Combo Life a hagyományokhoz hűen felsorakozott az „Európa legjobb autóvétele” díjat elnyert rüsselsheimi kitüntetettek közé. Az elmúlt években ugyanis kétszer is elnyerte az Opel a becses AUTOBEST-díjat: 2007-ben és 2015-ben is az Opel Corsa lett a választás abszolút első helyezettje. Ezt a díjat 2000 óta adja ki az AUTOBEST.

Ugrás az oldal tetejére